Esther goes Asia...!!
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
15 Oktober 2010 | Nederland, Rotterdam
Na wat zoeken in reisboeken en internet sprak Azië me toch wel aan en na wat verhalen en foto's van Nepal gezien te hebben was ik meteen helemaal 'om' en was het duidelijk; Nepal werd dé bestemming van dit jaar..!
Nepal wordt ook wel 'het dak van de wereld' genoemd. En dat komt eigenlijk doordat je de hoogste berg van de wereld, de Mount Everest hier kan bewonderen. En dat is ook één van de dingen die ik dan ook zeker ga doen! Misschien wel met een 'mountain flight'..
Verder natuurlijk ook stupa's en pagodes bekijken.. op een olifant door de jungle neushoorns spotten.. 6 dagen trekken door het Anapurna-gebergte... pleinen bekijken in Pokhara... en de apentempel of misschien zelfs wel de lijkverbrandingen in Kathmandu... Denk dat ik me wel ga vermaken daar..! ;-)
Het gaat zeker wel weer een reis worden met veel ervaringen en ik zal proberen hier af en toe wat van mijn belevenissen neer te schrijven als ik in de buurt ben van internet.
Ondertussen heb ik door al die info die ik heb gekregen ongelofelijke zin gekregen om weg te gaan..! En dat gaat over een week dan ook gebeuren. Zaterdag 23 oktober vliegen we via Singapore naar Kathmandu en vandaaruit begint mn rondreis van 3,5 week door dit nieuw te ontdekken land...!
Tot later..!
Esther
O ja.. ik ga dus proberen berichtjes te schrijven hier en je kan je aanmelden bij 'blijf op de hoogte' zodat je een mailtje krijgt wanneer ik een berichtje heb geplaatst. Uiteraard is het ook weer mogelijk om daar dan reacties op te geven. ;-)
21 Oktober 2010 - 20:57
Vanessa:
Hey dinnetje,
Nog zo'n 36 uur te gaan en Nepal here she comes!!!!
We hebben elkaar net nog even gesproken om alvast af te kicken (zolang duren onze telefoon gesprekken niet haha).
Daarom is het super als het lukt om een verhaal op je weblog te schrijven, zo blijven we in ieder geval op de hoogte en kunnen we lekker met je meegenieten. Maar als je weer in NL bent gaan we gewoon vreselijk bijkletsen hihi!
Ik wens je een hele goede reis toe, ga er lekker van genieten en doe geen dingen die ik ook niet zou doen ;-) hahaha!
Veel liefs,
je dinnetje Vanes
22 Oktober 2010 - 06:26
Hannie En Marjo:
Lieve Esther,
Een heel mooie reis toegewenst. In Kathmandu hebben we nog vrienden: Ad en Josien Los die daar voor de zending werken in het Early Childhood education
Center (ECEC), een instelling om het kleuteronderwijs in Nepal kindvriendelijker te maken. -
22 Oktober 2010 - 17:32
Lizzette:
Heel veel plezier en ik kijk regelmatig even of je al wat nieuws heb te melden. -
24 Oktober 2010 - 15:05
René:
He Eske,
Hele goede trip tegewenst. Ben benieuwd naar mooie foto's en reisverhalen. Hopelijk vindt je ergens internet.. Geniet er van
ciao